dartrr 0 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Witam! Mam zamiar kupić Samsunga GS6 i mam do was pytanie. Chce go dobrze zabezpieczyć przed stłuczeniami i tym podobnym (wiem, że w 100% się nie da, ale nie zaszkodzi spróbować). Nie chciałbym etui w stylu lovemei, mimo że wiem że jest dobrą ochroną. Czy według was kupienia szkła hartowanego od Nillkin'a Amaizing H+ oraz etui Armor Border jest dobrą opcją? Czy może macie jakiś lepszy pomysł? Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
kory2 24 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 (edytowane) Szkło hartowane wystarczy za 10zł. Nie zmienisz szkła w coś pancernego, każde szkło działa tak samo, może różnic sie jedynie powłoka od odcisków palcy. Ja używam na swojego iPhone 6plus panzerglass tylko z tego powodu ze jest na pełny ekran i nawet zaokrąglenia dzięki silikonowej podstawie. A Body którego używam to Uag Urban Armor Gear i spisuje sie swietnie. Jest wiele testów Uaga i przetrwał nawet upadki z 16metrow perfekcyjnie nie niszcząc telefonu. Edytowane 3 Października 2015 przez kory2 Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Incipio dualpro - polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Wizzy159 42 Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 ja mam właśnie galaxy s6 na ekranie mam szkło flexyglass od 3mk i etui case neo hybrid metal od spigena Cytuj Link to post Share on other sites
Naksos 103 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Wizzy159 Jak spisuje się tobie ten case od spigena? Cytuj Link to post Share on other sites
Wizzy159 42 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Telefon kilka razy upadł na płytki oraz kamienie. Z telefonem nic się nie stało a na etui o dziwo nie widzę żanych uszkodzeń. Nie wiem czy to ten materiał jakoś to maskuje czy co. Ja jestem zadowolony Polecam każdemu. Co najważniejsze nie pogubia telefony aż tak bardzo Cytuj Link to post Share on other sites
Naksos 103 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Dużo osób twierdzi że gubi -traci zasiek? Jak to jest w rzeczywistości? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts