grzechu9797 56 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Witam posiada lg g2 i ostatnio odkryłem mimo iż ma gorilla glass ciągle powstają nowe rysy i ryski.Telefonu nie noszę z niczym w kieszeni ogólnie nigdy mi na nic nie upadł.Wyswietlacz też strasznie zbiera odciski palców.Macie tak samo? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Wystarczy kilka ziarenek piasku w kieszeni i starczy. Na to nic nie pomoże I tak LG bardzo zbiera odciski. Miałem S4 i było znacznie lepiej jeśli o to chodzi Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Z czasem tak się dzieje. Im więcej paluchami po ekranie suwacie tym bardziej powłoka zapobiegająca efektowi tłustych palców się zdziera - przy Lumii 1020 to zauważyłem kiedy wziąłem do ręki egzemplarz mojego taty (który był o pół roku młodszy i używany z 4x mniej niż mój). U mnie były ślady palców na ekranie na potęgę, u niego nie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts