darmowarejestracja 0 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 witam, przymierzam się do zakupu smartfona. głównie do internetu, wiadomo jakieś gierki czy aplikacje. myślałem nad goclever insignia 550i lub lumia 640. prosze doradzcie dzieki z gory Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Goclever odrzuć,brak wsparcia,beznadziejny serwis i jest niedopracowany.Bierz lumia 640 płynność działania systemu dzięki windows, otrzyma jako pierwsza aktualizację do Windows 10,dobry aparat z nagrywaniem full hd i 5 calowy ekran IPS o rozdzielczości hd. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 (edytowane) Lumia to dobry wybór ale jeśli chodzi o gry i aplikacje to sklep microsoftu jest ubogi w porównaniu z tym od google. Za 699zł kupisz Motorola Moto G 2 generacji. Wynalazki typu goclever sobie odpuść Na ten windows bym się tak nie cieszył. Czytałem że są z nim dosyć spore problemy Edytowane 3 Października 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
darmowarejestracja 0 Napisano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2015 dzieki Panowie, byłem wrecz pewny ze kupie ten goclever. ważny dla mnie będzie ogolem internet. aero2 rozumiem, ze bedzie wszystko dzialac (wybaczcie nie jestem taki mobilny) ? czytałem ze moto g2 ma pasywny dual sim - to minus? jeszcze słyszałem, ze niektore telefony sa po refreshach czy tam naprawach z allegro. wiec warto kupic w sieciowkach znanych czy z allegro by zaoszczedzic kilka zł? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Na ten windows bym się tak nie cieszył. Czytałem że są z nim dosyć spore problemyNo wiem ale może jeszcze naprawią te problemy. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Pewnie tak ale kiedy. W tym tygodniu premiera Lumii Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Chyba ze będą wypuszczać łatki do windows 10,jeśli te problemy nadal będą,mam nadzieję że windows 10 będzie udanym systemem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts