Darius_2508 3 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witam Potrzebuje smartfona ktory spelni nastepujace wymagania: 1) koniecznie dual sim, dobra współpraca dwóch kart z roznych sieci, jedna abonament, druga na kartę 2) w miarę poreczny, przekatna ok 5" 3) bardzo dobry aparat do robienia zdjęć 4) dobra jakość rozmów 5) dobry sygnal gps, często bede korzystal z nawigacji google maps 6) router wifi 7) telefon nie bedzie sluzyl do grania 8) budżet elestyczny, generalnie im taniej tym lepiej Osobiscie wpadl mi w oko Huawei P8 Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Bardzo dobra opcja ten P8. Zobacz jeszcze Huawei P8. Delikatnie ulepszony względem P8 o kilka smaczków które sie mogą przydać a cena w sklepach jest niższa o dziwo Polecam zobaczyć video recenzję na tabletowo Cytuj Link to post Share on other sites
Darius_2508 3 Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 (edytowane) Jeszcze raz napisz jaki mam zobaczyc bo napisales ten sam model... Edytowane 2 Października 2015 przez Darius_2508 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Chodziło mu o honor 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Darius_2508 3 Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 a czym różnią się te telefony? i dlaczego Honor 7 jest lepszy od P8? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Wkradł mi się błąd przepraszam. Tak chodziło mi o Honora 7 Ma czytnik linii papilarnych który działa świetnie i można nim wybudzać telefon poprzez przyłożenie palca nawet na wygaszonym ekranie. Telefon się automatycznie wybudza i jest już odblokowany, dodatkowy przycisk na lewej krawędzi którego można dowolnie skonfigurować na 3 sposoby(dla mnie fenomenalna sprawa), flesha przy przednim aparacie, ciut mocniejszy procesor, możliwość wybudzania i gaszenia ekranu podwójnym tapnięcie a P8 ma tylko wybudzanie Cena niższa a telefon lepszy moim zdaniem Cytuj Link to post Share on other sites
Darius_2508 3 Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 powiedzcie mi jeszcze proszę, jak działa system dual sim? czy jest on sprawny, bezproblemowy? słyszałem, że mając włożone dwie karty, numery z jednej karty mają przykładowo kolor zielony, a z drugiej czerwony? czy któraś karta jest domyślna? czy nie ma problemów jeżeli są karty z dwóch różnych sieci/operatorów ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts