nevermind_none 0 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Budżet - około 250 zł. Czego potrzebujesz? - Słuchawek Przeznaczenie - Gry, muzyka Źródło - PC oraz czasem telefon.Oczekiwania - Preferował bym słuchawki zamknięte, aby dobrze wygłuszały dźwięki z otoczenia oraz miały dobry dźwięk, mikrofon także by się przydał.Inne - A więc tak, przejrzałem sporo tematów na tym forum oraz na innych, ale nie znalazłem mojego typu, które odstawił bym na pierwsze miejsce. Ostatecznie myślę o 2 modelach: Oczywiście te 2 są droższe i nie wiem czy warto jeszcze na nie dozbierać, które są lepsze? A może jakieś inne w podobnej cenie? Superflux HMC-631 HyperX HX Cloud Link to post Share on other sites
Taaku 4 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 zajrzyj tutaj http://forum.benchmark.pl/topic/95884-polecane-s%C5%82uchawki-nauszne-2015r/. Dodatkowo moge powiedziec, ze wybor dokonales dosc dobry. Jezeli chodzi o mikrofon, bo mozliwe, ze zmienisz zdanie i kupisz jakies bez mikrofonu, to moge polecic Zalman ZM-MIC1 niedrogi, a jest bardzo dobry, mozna sobie dopiac do kabla od sluchawek i nawet o nim nie pamietasz 1 Link to post Share on other sites
nevermind_none 0 Napisano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Chcę mikrofon w słuchawkach, chyba, że są takie bez mikrofonu za podaną kwotę, które są jakieś mega świetnie, wtedy bez Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 nic lepszego nic te co podałeś nie znajdziesz hyba ze kupisz hd 681 669 lub 668b i do tego microfon zalmana a za reszte x-fi titanium 1 Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 całkiem fajny mikro, to np. trust starzz microphone Chcę mikrofon w słuchawkach, chyba, że są takie bez mikrofonu za podaną kwotę, które są jakieś mega świetnie, wtedy bez cały czas takie tu polecamy, cały czas świetne słuchawki. 1 Link to post Share on other sites
nevermind_none 0 Napisano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Okej, a chciałbym jeszcze dopytać czy za ową cenę można jakieś lepsze dorwać, ale bez mikrofonu? Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 ale co rozumiesz przez sformułowanie lepsze ?co chcesz mniec lepsze basy,wysokie,srednie przestrzen itd. itp. 1 Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Okej, a chciałbym jeszcze dopytać czy za ową cenę można jakieś lepsze dorwać, ale bez mikrofonu? inne, a nie lepsze, gdzie inne dla ciebie mogą okazać się jednak lepsze.Chyba zrozumiałeś ? 1 Link to post Share on other sites
barbapapa11 9 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 wez hyperx cloud ze wzgledu na ich swietne wyposazenie. Mikrofon, ktory mozna odlaczyc tez sie zawsze przyda. Wg. Mnie warto doplacic wzgledem hmc631 1 Link to post Share on other sites
nevermind_none 0 Napisano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dobra, dziękuję wszystkim za pomoc. Biorę HXC. Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts