yorrick 0 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Hej, dzisiaj miała miejsce premiera konsoli w niektórych państwach europejskich: UK, Francja, Niemcy i Skandynawia. Ja się pytam kiedy ta konsola zawita do Polski? Co myślicie o tym cacku? Może lepiej zachować kasę i kupić tablet od Googla Pixel C też z tegrą x1 (ma mieć premierę w okresie przedświątecznym)? Pozdrawiam,y. Edytowane 1 Października 2015 przez yorrick Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ja się pytam kiedy ta konsola zawita do Polski? Skąd mamy to wiedzieć? Może lepiej zachować kasę i kupić Rozumiem ze ten Szild to taka konsola do grania w gry, gry w które każdy gra na telefonie? W UK cena to 149 funtow, nie lepiej kupić Xboxa? Cytuj Link to post Share on other sites
yorrick 0 Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Jeśli chodzi o mnie Xbox/PS4 odpada. W gry gram głównie na PC a to cudeńko pozwala strumieniować gry z PC. Ma wsparcie dla 4k dla 60 fps [sic!] Oczywiście do tego potrzebny jest jeszcze odpowiedni tv i kontent. Z tym drugim myślę, że będzie coraz lepiej i "platformy telewizji internetowej" go zapewnią (np. Netflix) Trzymam kciuki za taki trend - mimo, iż mam telewizor nie mam podłączonego do niego sygnału antenowego, tylko internet, gdzie sam wybieram kontent i nie jestem skazany na, wątpliwą jakościowo, ramówkę stacji. Cytuj Link to post Share on other sites
Ejzo12 224 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 może steamlink ? Możesz dodać gry z innych platform do steama i sobie tak grać =) Cytuj Link to post Share on other sites
PanPiotrek 3 Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Trudno powiedzieć kiedy zawita. Polski oddział Nvidii na razie milczy na ten temat, a na swojej stronie piszą, że pojawi się wkrótce. Trzeba jednak pamiętać, że jest to dość droga zabawka i w polskich realiach tańszy model może kosztować pewnie z tysiąc złotych. Nie wiadomo czy Nvidia zechce go wprowadzić do sprzedaży. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts