tomekz1991 8 Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Cześć, chciałem zrobić backup systemu. Postępuję według tego filmiku: Kopię zapasową chciałem zapisać na dysku. Niestety ale w momencie rozwinięcia comboboxa pod napisaem "Na dysku twardym" mam pustą listę. Jedynie <odśwież> ale kliknięcie w to nic nie daje. Spróbowałem też z dyskiem zewnętrznym, otrzymując informację, że zapis nie jest możliwy gdyż dysk jest uszkodzony choć działa poprawnie. Czy ktoś mógłby pomóc? Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ten zewnętrzny to sprawdź smart czy oby na pewno w 100% jest sprawny, ile masz partycji na dysku podstawowym lub dysków w komputerze. Cytuj Link to post Share on other sites
tomekz1991 8 Napisano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Mam dysk SSD (głównie na system) i HDD. Odpowiednio dysk C i D. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts