Latarka 0 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Czesc . Szukając budżetowego smartfona napotkalem się na model z rodziny Huwaei a mianowicie Honor Holley bądź 3C lite jak mniemam . 5 calowy ekran o rozdzielczości 1280 x 720 , w miarę dobre bebechy , i ponoć dobry aparat 8 i 2 mpx . Minusy to oczywiście design , i sam ,, wygląd ,, systemu tej marki , wygląda trochę słabo . I to wszystko za 450 zł ? Co o nim sądzicie ? Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Dobre bebchy? oba mają tragiczne bebechy Aha, i po co 2 tematyy? Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szukając smartfona idealnego za 450zł nic lepszego od Lumia 735 lub Lumia 640 nie kupisz. Ot co... Koniec tematu. Wszystko inne na androidzie to badziew jest w tej cenie. Za to jak do 1000zł cenę podniesiesz to na Lumie już nawet nie ma co patrzeć - wtedy tylko android. Cytuj Link to post Share on other sites
adis250 5 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Szukając smartfona idealnego za 450zł nic lepszego od Lumia 735 lub Lumia 640 nie kupisz. Ot co... Koniec tematu. Wszystko inne na androidzie to badziew jest w tej cenie. Za to jak do 1000zł cenę podniesiesz to na Lumie już nawet nie ma co patrzeć - wtedy tylko android. Tu się z tobą nie zgodzę. W tej cenie można już znaleźć dobry telefon z androidem, tyle że są to telefony zwykle niedostępne w Polsce. Przykłady: Xiaomi Redmi 2 - cena z chin 400zł. Mój kolega go ma i naprawdę bardzo dobry sprzęt. System chodzi płynnie, nie wiesza się. Meizu m2 - koszt ok. 500zł Sam go ostatnio sobie zakupiłem. Jest lepszy i tańszy od Lumi 735. Tutaj jego specyfikacja : http://www.mgsm.pl/pl/katalog/meizu/m2/Meizu-M2.html Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 JASNE że można znaleźć je w Chinach. Ale kup taki w Polsce z polską gwarancją producenta. A kupno bez gwarancji to lipa. Powiem Ci że ja miałem kiedyś Samsung Galaxy Note 1 - po półtora roku się popsuł pod rząd 3 razy - za każdym razem na gwarancję odsyłałem i po 3 razie mi całą kasę za niego oddali którą półtora roku wcześniej zapłaciłem. To jest gwarancja. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts