tomekz1991 8 Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 A wiesz może jaki mają one rozmiar? Te co podał FeelFree będą ok? Cytuj Link to post Share on other sites
FeelFree 108 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 tomekz1991 Nie ma różnicy czy gwint jest na końcu czy też na całej długości śruby. Średnica i tak jest mniejsza niż otwór w wentylatorze tam przeważnie koło 4,3mm jest. Tak jak pisałem wcześniej zmierz średnicę śruby na gwincie oraz długość śruby Cytuj Link to post Share on other sites
tomekz1991 8 Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Myślę, że najlepiej będzie jak pójdę jutro do castoramy z jedną śrubką wykręconą i tyle Nie ma co się bawić Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 no polecałem na początku wziąć wentylator za sobą do budowlanego ( bo tak najprościej ) Cytuj Link to post Share on other sites
FeelFree 108 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Najprościej to jest zmierzyć i od razu wiadomo czego potrzeba Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts