Kasztan69 0 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Siema,potrzebuję pomocy w kupnie sluchawek nausznych jak i mikrofonu.Mam na wydanie 300zl na sluchawki i klawiature czyli pewnie +/- na sluchawki i mikro 200-250zl.Sluchawki moga posiadac mikrofon ale nie musza(wtedy moglibyscie podsunac jakis sensowny mikrofon).Duzo gram w cs wiec potrzebuje jakies sensowne a nie chinski szajs ale rowniez slucham muzyki itp.Mikrofon chcialbym aby bylo slychac mnie glosno i wyraznie ale bez jakiegos szumu.Z gory dzieki za odp Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Obawiam się ze chiński szajs kingstona będzie najlepszy. Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Superlux HMD 660 (do tych najlepiej jeszcze taki AIM SC8000) lub HMC 631 jeżeli z dołączonym mikrofonem, a jak nie to szukaj sobie HyperX Cloud 1 ew. Q-pad-ów w tej cenie ;3 Cytuj Link to post Share on other sites
Taaku 4 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 http://forum.benchmark.pl/topic/95884-polecane-s%C5%82uchawki-nauszne-2015r/ Zerknij tutaj, nic lepszego nie znajdziesz. Co najwyzej ja moge Ci polecic Zalmana za 20 zl, a dokladnie Zalman ZM-MIC1. masa ludzi rowniez poleca Hyperx Cloudy, podobno sa bardzo dobre, po mimo iz sa z serii 'for gamers' czyli sam shit. Hyper Xy sa calkiem niezle, a dodatkowo maja mikrofon. Chodza po ~~ 300 zl, ale czesto sa promocje, ze trafisz za 250 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts