Needer 0 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Witam.Mam okazję nabyć xperie L za nieduże pieniądze od kolegi jednak w telefonie nie działa lampa błyskowa , aparat normalnie działa.. I mam dylemat czy może być to powiązane z tym że telefon zacznie sie sypać czy mam się nie przejmować brakiem lampy? Telefon był używany około rok.Proszę o pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Działać będzie ale jak będziesz chciał zrobić zdjęcie w gorszych warunkach to nie zrobisz dobrego zdjęcia bez lampy błyskowej,poza tym xperia L ma słabą baterię. Cytuj Link to post Share on other sites
Needer 0 Napisano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2015 A ta awaria lampy może być powiązana z sypaniem sie calego telefonu ? juz nie wiem co o tym myśleć szczerze Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Może być, może nie być. Takie coś może tylko serwisant stwierdzić, i to taki bardziej kompetentny... Nikt tutaj nie wywróży z kryształowej kuli. Cytuj Link to post Share on other sites
Needer 0 Napisano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Dalibyście za ten telefon z niedzialajacym flashem ok 150 zł ? Bo mam okazje go nabyć za tą cene zastąpiłby mi mojego galaxy S advance. Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Sam telefon jakies 3 miechy temu chodzil po 300, wiec teoretycznie sie oplaca ale czy odczujesz duzy skok wydajnosci to nie sadze.. Lepiej wrzuc do Samyanga jakis custom rom za darmo i tez dobrze Cytuj Link to post Share on other sites
mmm555 29 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Xperię L miałem w rękach i była tragedia. Dwurdzeniowy procek to muł dla Androida. A najgorsza była kanciasta obudowa z ostrymi narożnikami wrzynająca się w dłoń. Koszmar. Telefon dno. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts