dessiner 24 Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 cześć poszukuję telefonu na zamiane lumii 920, ogólnie telefon do przeglądania internetu, zdjęć, muzyki i facebooka.Myślałem nad Galaxy s5 lub Lg g4, może macie inne propozycje? mój budżet : 1,7k gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : gdziekolwiek nówka czy używka : nie ma znaczenia preferowany rozmiar wyświetlacza : przynajmniej 4,5 cala w góre preferowany system mobilny : android do czego będę używać urządzenia : muzyka, internet, facebook, zdjecia. moje najważniejsze wymagania : brak Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Galaxy S6 G4 Huawei Honor 7 Xperia Z2 S5 też w sumie ok Wszystkie sie bardzo dobrze sprawdzą się do Twoich wymagań. Pierwsze dwa to niestety używki a reszta nówki i to bez problemu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dessiner 24 Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 a porównanie OnePlus One i G4 lub S5? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts