rkossa 0 Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Witam!Piszę do Was w imieniu mojego wujka, który nie może usunąć pliku .iso w laptopie z Win10. Przy usuwaniu pokazuje się okienko "Nie można usunąć pliku . . . jest otwarty w programie System". Próbowałem zainstalować Deamona i odmontować napęd, ale takiego w ogóle nie ma. Poradźcie coś żeby można było usunąć plik.Dzięki za wszystkie propozycje. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Dreacreator 14 Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 (edytowane) Witam! Piszę do Was w imieniu mojego wujka, który nie może usunąć pliku .iso w laptopie z Win10. Przy usuwaniu pokazuje się okienko "Nie można usunąć pliku . . . jest otwarty w programie System". Próbowałem zainstalować Deamona i odmontować napęd, ale takiego w ogóle nie ma. Poradźcie coś żeby można było usunąć plik. Dzięki za wszystkie propozycje. Pozdrawiam. Spróbuj programem Unlocker BTW, a co to za plik ISO? Był montowany? Edytowane 27 Września 2015 przez Dreacreator Cytuj Link to post Share on other sites
rkossa 0 Napisano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Nie, nie był montowany. To jest ściągnięty plik z filmem. A ten Unlocker jest bezpieczny? Cytuj Link to post Share on other sites
Dreacreator 14 Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 (edytowane) Nie, nie był montowany. To jest ściągnięty plik z filmem. A ten Unlocker jest bezpieczny? Jak najbardziej. Sam korzystam kiedy najdzie potrzeba Poza tym, ze względu na pochodzenie i format rzekomego filmu, radziłbym go przeskanować. Pewnie to jakiś obraz DVD, ale nie zaszkodzi. Zainstaluj Malwarebytes anti malware i najlepiej przeskanuj cały system. Edytowane 27 Września 2015 przez Dreacreator Cytuj Link to post Share on other sites
rkossa 0 Napisano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Problem rozwiązany. Wystarczyło podłączyć zewnętrzny dysk i wtedy udało się usunąć plik. Trochę dziwne. Mimo wszystko dzięki Dreacreator Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts