Mati2616 0 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Dobry wieczór forumowicze, jak w temacie, zastanawiam się nad wyborem Samsunga Galaxy S5 lub S5 neo. Jako że nie znalazłem w innych tematach porównania tych telefonów, proszę o wypowiedź, który telefon byłby lepszym wyborem. Ewentualnie w grę wchodzi jeszcze HTC One M8, Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru ! Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 S5 neo ma lepszy tylko przedni aparat od S5,HTC One M8 ma słabe aparaty. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Opisywałem w którymś temacie wszystkie różnice między nimi. Widocznie źle szukałeś Zobacz sobie odcinek na kanale Mobzilla. Tam też te różnice uwzględnia Cytuj Link to post Share on other sites
Mati2616 0 Napisano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Dzięki za info o użytkowniku Mobzilla. Sprawdziłem recenzje S5, S5 neo, jak rownież HTC. W grze został S5, natomiast doszedł jeszcze LG G3. Jako że każdy telefon w recenzjach wychodzi bardzo dobrze, proszę Was o jakieś opinie, jeśli mieliście styczność z nimi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts