mariuszaerox 3 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Witam, Orange chyba za przeproszeniem sobie już jaja robi, 9 września doładowałem konto za 30 zł, łącznie miałem ponad 50 zł i przedwczoraj przyszedł mi sms, że wykorzystałem wszystkie środki, patrzę i rzeczywiście 0... No co oni żarty sobie robią ? Od tamtego czasu może wykonałem z 5 rozmów i sms do Orange, które mam i tak darmowe. No tak być nie może, miał ktoś z was coś takiego i doradzi co robić ? Cytuj Link to post Share on other sites
ruseus 567 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Nie bądź sierotą, i nie pytaj o takie rzeczy na tym forum, bo nie jesteśmy wsparciem technicznym Orange. Może warto najpierw zadzwonić/pójść do Orange i się dowiedzieć? Cytuj Link to post Share on other sites
mariuszaerox 3 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Wysyłałem już zgłoszenie, tylko ile mam znowu czekać... Pytam, bo może miał ktoś taki przypadek już. Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A może po pijaku przeglądałeś internet bez pakietu? Same raczej nie zniknęły a jeśli był jakiś błąd z ich strony to oddadzą pieniądze. Cytuj Link to post Share on other sites
mariuszaerox 3 Napisano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Transfer mam zawsze włączony, ciągnie z pakietu, rozumiem jakby się pakiet skończył ale mam 900 mb jeszcze Cytuj Link to post Share on other sites
Elvis799 22 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 (edytowane) Ja miałem podobnie, zżarło mi dosłownie z 5-7zł za rozmowy z numerami które miałem darmowe, napisałem do nich, dzień czekania i odpisali, że przepraszają itp i doładowali mi konto za 25zł Edytowane 26 Września 2015 przez Elvis799 Cytuj Link to post Share on other sites
ragon 456 Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zobacz może listę połączeń i sms. Zaloguj się na konto Orange i zbadaj. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts