dezmont 0 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Czytałem na wielu forach, że okno na panelu bardzo łatwo się rysuje. Od początku nie tykałem tego panelu niczym, ale dopiero niedawno zauważyłem smugi. Boję się tego dotykać zwykłą szmatką. Czy fibra też może mi porysować panel? Czy na prawdę jest on tak podatny na różnego rodzaju rysy itp.? Nie chce uwalić sobie obudowy bo stoi dosłownie na samym biurku w celu prezentacji Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Mam od dość długiego czasu NZXT H440 - okno z tworzywa sztucznego nie rysuje się. Wycieram ścierką z mikrofibry. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dezmont 0 Napisano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2015 @Mrozinho Myślisz, że to te same tworzywo? Wolę się upewnić od posiadacza S340 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts