Lukasz-CAL 0 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Witam was. Jako że rozbiłem swoją lumie 520 zostałem bez telefonu i potrzebuję nowego. Pieniądze jakie mogę przeznaczyć to w granicach jak w temacie lecz wolałbym bliżej tych 700 zł się trzymać. Windows Phone trochę mi się znudził no i są braki w aplikacjach niedopracowanie, więc myślę że chciałbym wrócić do androida, lecz zależy mi bardzo aby był płynny dlatego myślałem nad motorolą moto g 2 lte w mediaexpert oferują ją za 679zł lub lg spirit h440n. Lecz słyszałem że ten drugi ma czasem problemy z płynnością dlatego myślę że motorola będzie stabilniejsza ale to tylko moje spostrzeżenie. Co polecacie najlepszego i najbardziej wydajnego w tym przedziale cenowym?? Edytowane 24 Września 2015 przez Lukasz-CAL Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 motorola moto g 2 czysty android robi swoje,a jeśli zdecydowałbyś się na używkę w idealnym stanie LG G2 to byłby najlepszy wybór. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukasz-CAL 0 Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam was. Jako że rozbiłem swoją lumie 520 zostałem bez telefonu i potrzebuję nowego. Pieniądze jakie mogę przeznaczyć to w granicach jak w temacie lecz wolałbym bliżej tych 700 zł się trzymać. Windows Phone trochę mi się znudził no i są braki w aplikacjach niedopracowanie, więc myślę że chciałbym wrócić do androida, lecz zależy mi bardzo aby był płynny dlatego myślałem nad motorolą moto g 2 lte w mediaexpert oferują ją za 679zł lub lg spirit h440n. Lecz słyszałem że ten drugi ma czasem problemy z płynnością dlatego myślę że motorola będzie stabilniejsza ale to tylko moje spostrzeżenie. Co polecacie najlepszego i najbardziej wydajnego w tym przedziale cenowym?? Chciałbym żeby telefon dobrze i bezstresowo służył mi najbliższe 2 lata. Znalazłem jeszcze trochę droższy Lg g4c i samsung galaxy j5, nie wiem czy są bardziej wydajne od motoroli. Czy ona jest bezkonkurencyjna w tej cenie? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jest moto g2 albo Huawei p8 lite, jednak jak kolega zauważył za około 800 zł można dostać idealnego, używanego g2,który wymiata w tym przedziale cenowym. Sam posiadam prawie od roku i zadyszki nie złapał ani razu. Snap 800 z 2 GB ramu i lekką nakładką zapewnia świetną płynność i wydajność. Polecam ze szczerego serca. Jedyny mankament to okolo 10,6 GB pamięci dla użytkownika bez możliwości rozszerzenia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukasz-CAL 0 Napisano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Chcę tylko nowy telefon. Ten Huawei p8 lite bardzo ciekawa opcja lecz boje się że on będzie kosztował ponad 800 zł, a tyle nie dam rady przeznaczyć pieniędzy, może ktoś z was wie ile on kosztuje w mediaexpert? Powiedzcie jeszcze jak w razie czego rozróżnić zwykłą wersje motoroli moto g 2 od wersji lte? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts