Texuuu 0 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Cześć Od dłuższego czasu wybieram smartfon , na pewno już dawno doszło by do jakiegoś zakupu gdyby nie to , że jestem dość wybredny . A mianowicie : - STRASZNIE , ALE TO STRASZNIE podoba mi się design samsungów z serii galaxy - nie podobają mi się wszystkie Lg-ki , strasznie odpycha mnie ich ekran , kolory , a najbardziej chyba te przyciski z tyłu telefonu . - ekran poniżej 4.5 włącznie wydaję mi się strasznie mały . Może dlatego , że mam strasznie wielką dłoń? ,, Po prostu kup samsunga ,, Tak , też o tym myślałem , ale wszystkie nie flagowe samsungi są przez was ( użytkowników forum ) wyśmiewane i mieszane z błotem . Na przykład taki SIII Neo , czy zwykły SIII , albo Grand Neo ? Co jest w nich nie tak ? Jeżeli piksele na ekranie jak najbardziej mi odpowiadają , a ich bebechy i osiągi chyba nie odbiegają tak od Motoroli E 2 gen czy G , Lg g2 mini , czy innych polecanych przez was w tej cenie smarfonów ? Pozdrawiam Ps. Co to budżetu - Niech będzie z 750 złoty . Edytowane 24 Września 2015 przez Texuuu Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) W tej cenie możesz mieć motorola moto g2 czysty android,najnowsze aktualizacje i jest wydajniejsza od tych samsungów. Edytowane 24 Września 2015 przez Deusjarek Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Samsung nie konkuruje z innymi producentami w midendzie.Po prostu ma dobre falgowce a średniaki tego producenta są gorsze niż np.od lg czy motoroli.W s III touchwiz czyli nakładka zabija wydajnośc i jedyne sensowne rozwiązanie to jakiś lekki customowy rom.W tej cenie jak napisał Deusjarek moto g2 na czystym andku czyli przeciwieństwo samsunga na touchwizie,który zamula.We flagowcach jest odchudzona i odświeżona nakładka więc nie odstaje pod względem obciążania sprzętu ale we wspomnianym przez Ciebie s3 zabija wydajność. Do 750 zł to ta motorola,ale jakbyś dołożył do 800 zł i kupiłbyś używke g2 miałbyś telefon o klase wyżej.Desing według mnie ma ciekawy,wąskie ramki ogólnie cienki i ma przyjemny kształt a do przycisków z tyłu da się przyzwyczaić.Innym mocniejszy sprzętem jest xperia z1c lecz dla Ciebie zbyt mały rozmiar.Ogólnie w średniakach prym wiedzie lg i motorola. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Zgadzam się. Motorola Moto G 2 generacji to najlepszy wybór w tej cenie Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Chińczyki wchodzą w gre? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts