ronwer44 0 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam szukam telefonu dokładnie za 2500 zł może być tańszy byle spełniał moje wymagania , telefon tylko nowy , kupuje telefon w sklepie , wyświetlacz od 5.0 do 5.7 cala , oczywiście osobiście , nie lubię małych telefonów wiec najlepszy jest 5,5 cala system operacyjny android . Telefon bende używał do przeglądania internetu , robienia zdjęć , przerabianie zdjęć i dodawanie ciekawych efektów , najlepiej żeby telefon w każdej rzeczy był świetny czyli uniwersalny i miał dużo ciekawych bajerów . NAJWAŻNIEJSZE WYMAGANIA 1.NAJLEPIEJ GRAJĄCY TELEFON JAKI JEST DOSTĘPNY NA RYNKU !! 2. Dużo bajerów czyli gestów . 3.Aparat Moje propozycje : HTC One M9 LG G Flex 2 Samsung galaxy s6 edge Oczywiscie jestem otwarty na propozycje . Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) HTC One M9 i LG G Flex 2 mają przegrzewający się procesor.Bierz S6 edge:) Edytowane 24 Września 2015 przez Deusjarek Cytuj Link to post Share on other sites
james4444 13 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 S6 edge zdecydowanie Cytuj Link to post Share on other sites
robertgr1 373 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Albo lg g4 świetny aparat dużo ustawień Cytuj Link to post Share on other sites
ronwer44 0 Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nie wiem htc i samsung bardzo małe jak dla mnie ekrany , no htc gra najlepiej ze wszystkich telefonów , a jeśli chodzi o bajery nie wiem który telefon ma ich najwięcej , to też mnie interesuje . A to że telefon się przegrzewa nie ma zbytnio dla mnie znaczenia . Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 S6 edge ma najwięcej bajerów:)bardzo dobry aparat:) i gra bardzo dobrze:) Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ronwer będzie miało znaczenie jak zacznie zwalniać bo się nagrzeje jak piekarnik i będzie zrzucał zegary.Snap 810 nieprzemyślana kwestia odprowadzenia ciepła.W lg g flex 2 zmniejszyli taktowanie żeby było trochę chłodniej.Przegrzewanie to nie tylko kwestia,że telefon poparzy nam ręce bo aż tak się nie rozgrzeje ale zwolni i np.gry czy interfejs zacznie klatkować. Zbliża się zima, w ten sposób można zaoszczedzić na ogrzewaniu hehe Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Dobrze że zbliża się zima a nie lato:D Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 ja bym wziął Motorole Moto X najnowszą Cytuj Link to post Share on other sites
ronwer44 0 Napisano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Chyba wezmę samsunga , ale mam jeszcze takie pytanie do osób co miały lg g flex 2 i g4 który telefon gra lepiej wydaje mi się ze jednakowo ale nie wiem . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts