Voronoi 1 Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Cześć . Złożyłem dzisiaj nowy komputer, jednak mam problem, ponieważ nie widzi on monitora. W zestawie z kartą graficzną MSI r7 370 gaming 2g była przejściówka DVI - VGA. Mój monitor to niestety już antyk, który posiada jedynie wejście VGA. Po podłączeniu przez przejściówke monitor nie działa. Jaki może być tego powód? Link to post Share on other sites
Rozwiązanie AngryPearl 6 Napisano 22 Września 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 U mnie jest podobny problem, ale u Ciebie moze to byc wina po prostu niepodpietego kabla - zasilanie procesora, zasilanie płyty głównej. sprawdź wszystko, przełóż ram w inne gniazda i daj znac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to post Share on other sites
Voronoi 1 Napisano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Jutro jadę jeszcze do kolegi podpiąć kompa pod monitor z DVI, ale dziwna sprawa, bo na przejściówce od MSI monitor ma tylko czarny ekran, natomiast na innej przejściówce wyskakuje napis, że jest problem z sygnałem. Link to post Share on other sites
AngryPearl 6 Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Jesli masz to spróbuj z zintegry odpalić monitor, a tak to wiecej nie pomoge bo sam mam dosyc podobny problem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to post Share on other sites
Voronoi 1 Napisano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Zastosowałem się do tego co powiedziałeś i zmieniłem slota pamięci RAM. Odpalił 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts