Skocz do zawartości

Recommended Posts

Obecnie mam Note 3 na snapie 800 i powoli przymierzam się do zmiany fona bo obecny mi nie do końca odpowiada - słaby czas pracy an baterii i dość nie stabilnie działający MIUI. Mocno zainteresował mnie Mi4c na snapie 808, czy 808 jest lepszym wyborem niż 800 lub 801 (Mi3 lub Mi4)? Czy może lepiej czekac na coś z 820 (prawdopodobnie nadchodzący Mi5) bo tak na serio to budżet jest w granicach od 800 do 1.5k zł więc każdy z wymienionych procków powinien się wmieścić kasowo.

Nie jestem pewien czy 808 jest serio lepszy bo w antutu Mi4 (801) ma marginalnie wyższy wynik niż Mi4c (808) i co najdziwniejsze Mi4 ma wyższy wynik dla grafiki 3D gdzie Mi4c ma lepszą teoretycznie lepszą grafikę :/

PS mój notatnik ma taki wynik bo jest w trybie oszczędzania baterii, a jego wynik jest tutaj i tak nie istotny :)

http://i.imgur.com/bOOOsew.png http://i.imgur.com/XBBayXF.png

Edytowane przez bololabich

Też tak myślę, że powinien sie w cenie wmieścić i mam też nadzieję, że może Mi Note potanieje po premierze Mi5, ale na dzień dzisiejszy jak myślicie lepszy jest Mi4c czy Mi4? Myślę, że poczekam z zakupem na Mi5 bo nawet jeśli koniec końcu wezmę Mi4 to po premierze 5 powinny być tańsze :)

No obudowa Mi4c i Mi4i (taka sama) to poraszka, wygląda co najwyżej jak mid-end, Mi4 miałem już nawet w ręce i to jest prawdziwy flagowiec, super jakość wykonania. Wydajnosć obu jest praktycznie taka sama, cena pewnie też bedzie taka sama więc ciakawe co będzie z baterią. Tak serio skoro oba sa bardzo podobne z lepszą obudową Mi4 to dlaczego wydali Mi4c....