boxbox 0 Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Siema! Mój HTC Desire 310 został zniszczony, nie obejmuje tego gwarancja, więc jestem zmuszony zakupić telefon - zastępcę. Telefon musi posłużyć mi jeszcze ok. 8 miesięcy, wtedy w ramach abonamentu wybiorę sobie coś nowego. Moje wymagania to: - wyświetlacz nie mniejszy niż 4,5' - nie mniej niż 8GB wbudowanej pamięci, ew. slot na kartę microSD - aparat co najmniej taki jak w HTC Desire 310 - szybkość działania, nie zacinanie się oraz bezproblemowe przeglądanie internetu - fajnie jakby miał jakąś aktualizację - i chyba najważniejsze - czytelny wyświetlacz w pełnym słońcu - używany oczywiście Tak jak napisałem wyżej,350zł, jeżeli będzie warto można te 100zł dołożyć. Moje typy to: - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy S3 - HTC Desire 610 - LG G2 mini - LG Nexus 4 - Motorola Moto G - Motorola Moto G 2014 (taaa... zaraz żebym nie znalazł...) - Sony Xperia M2 - Xperia E4G Jakie byłyby Wasze typy? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Moto g, albo g2 mini powinien wystarczyć. To dobre telefony i nie powinny zmusić do rzucenia nimi o ścianę Cytuj Link to post Share on other sites
boxbox 0 Napisano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Z tych dwóch, który byś sugerował? Wydaje mi się, że G2 mini jest lepszy w każdym aspekcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Ciężko powiedzieć, na plus dla moto g jest czysty android. Ogólnie osobiście nigdy nie używam oficjalnego oprogramowania, zawsze jakieś custom romy. Zawsze można przejść się po jakimś markecie i pobawić się oboma. Cytuj Link to post Share on other sites
boxbox 0 Napisano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Ale aparat, wielkość wyświetlacza, szybkość działania itp. stoi po stronie LG... sam nie wiem ; / Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Jezeli bys trafil nexusa 4 za ta cene to bym bral. . Cytuj Link to post Share on other sites
boxbox 0 Napisano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2015 A co powiecie o reszcie telefonów? Sam właśnie skłaniam się ku Moto g, Nexus 4 oraz G2 mini. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Ogólnie to wziąłbym S3 i wgrał mu cynaogen moda, ale jak nie chcesz się bawić w takie rzeczy to cóż. Nexus będzie bez gwarancji na pewno, m2 niczym nie zachwyca, e4g tak samo, s2 to już stary model który może mieć problemy z sensownym działaniem, a z HTC nie miałem styczności. Cytuj Link to post Share on other sites
boxbox 0 Napisano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Nie powiedziałem, że nie chcę. Jak znajdę w tej cenie to spróbuję S3 właśnie. Możecie jeszcze podpowiedzieć, który telefon z tych byłby najlepszy jeśli oczekuję szybkości działania w przeglądaniu internetu oraz jakości zdjęć: - Samsung Galaxy S5 - LG G3 - Samsung Galaxy Note 3 Wszystkie chodzą mniej więcej w tych samych cenach (<1200zł) a nie sądzę bym znalazł coś lepszego - OnePlus One jest wyprzedany, a stajnia HTC ma podobno tragiczne aparaty (4Mpix ) Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Jak wyprzedany? MI pokazuje In Stock. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts