Skocz do zawartości

GTA V na tym sprzęcie

Recommended Posts

Wymagania minimalne:

• Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz lub lepszy
  • Karta Graficzna: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB lub lepsza
  • DirectX: wersja 10.0
  • RAM: 4 GB pamięci RAM
  • Miejsce na Dysku: 65GB

Da rade pograć na minimalnych.

No pomijając to że na YT Albo jest E8400 + mocniejsza karta, albo GTX 260 i mocniejszy procesor i w obu przypadkach działa jak gó**o, czyli 35 fps ze spadkami do 20, to tylko miałem racje, wiadomo że obrońcy starego złomu. którzy będą sobie i innym udowadniać że im działa na takim sprzęcie bo sami taki mają i jest super to się znajdą, ale według mnie to nie ja wprowadzam ludzi w błąd.

Aha i te filmiki z YT to mało wiarygodne źródło informacji o tym jak gra będzie działać, ponieważ jeszcze należy brać pod uwagę różne miejsca w grze i lokacje, to że tam w jakimś jednym miejscu będzie te marne 30 fps które już uznajmy za płynne (choć to kpina dla mnie), to nie znaczy że za rogiem jak się coś zacznie więcej dziać nie zacznie dropić do 15 klatek http://pclab.pl/art57777-25.htmla tu przykład jak 2 rdzenie lubią zamulić w tej grze

Edytowane przez jarnuszkiewiczm
  • Popieram 2

Zgadzam się z kolegą jarnuszkiewiczm, zapomnij o komfortowej grze w GTA V przy tym zestawie. Jak byś procesor wymienił przynajmniej na quada, to wtedy można by próbować, póki co będzie to bardzo niekomfortowa rozgrywka (chyba, że z jakimś patchem znacznie poprawili optymalizację na procka, aczkolwiek wątpię). Nie bez powodu w wymaganiach minimalnych jest podane (4 CPUs). Na premierę gry, nawet wyżyłowany do granic możliwości G3258 nie dawał rady, a gdzie tam c2d ;)

• Popieram 1

Bedzie płynnie przynajmiej na minimalnych w hd (będzie około 35fps) JAk byście nie zauważyli procka ma mocno podkręconego. Będzie ci działać. A najlepiej będzie jak sam zobaczysz że działa płynnie. Poozdro.

Sciagnij gdzies z torrentow (na probe) lub pozycz od kogos i sie przekonaj... Jesli rozgrywka bedzie Cie satysfakcjonowac to kupisz oryginal ;)

Hallo! Przeciez napisalem NA PROBE! A w dolnej czesci postu bylo napisane KUP ORYGINAL! Edytowane przez mst
propagowanie piractwa
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...