wedkarz91 0 Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Zastanawiam się nad zakupem jednego z tych telefonów. Od początku byłam zdecydowana na iphona 6+ złotego ale jak wczoraj zobaczyłam galaxy 6+ również złotego zaczęłam się wahać. Czy postawić na wytrzymałość iphona, mimo ze ten 6+ podobno wygina się w kieszeni, jego wspaniały wygląd? Czy wybrać o wiele lepsze parametry jakie oferuje nam galaxy i podobno ulepszona wytrzymałość, niestety jednak nie przekonuje mnie ten ekran po bokach... Problem w moim porównaniu leży przy jakości zdjęć, miałam możliwość w sklepie sprawdzenia jakie zdjęcia robi galaxy niestety nie mam porównania z iphonem, bo nigdzie nie można tego sprawdzić. Stad tez prośba do was ktoś miał do czynienia z iphonem 6+ i może podzielić się opinia o aparacie w tym modelu? Nie chce kupić kota w worku. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 S6 robią lepsze zdjęcia. Znacznie lepsza szczegółowość choć iphony też robią bardzo dobre zdjęcia A może zobacz zwykłą S6 skoro się boisz tych wygiętych boków albo Note 4 też świetne urządzenie Obojętnie którego wybierzesz to będziesz zadowolona Cytuj Link to post Share on other sites
Ganster 113 Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Jeśli chodzi o zdjęcia to polecę ci LG G4. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Pod warunkiem że robisz zdjęcia w manualu bo ma znacznie bardziej rozwinięty ten tryb Cytuj Link to post Share on other sites
Wizzy159 42 Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Polecam Ci wejść na YT i wpisz Robert Nawrowski on tam mam recenzje i porównania poglądach zastanów się a spokojnie itp Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts