poncjusz 8 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Witam. Zainstalowałem grę star wars kotor na telefonie i jak chcem przenieść ją na kartę sd to przenosi ale sama apk okolo 30mb reszta 2.5GB zostaje na pamięci wewnetrznej, z innymi grami jest podobnie. I jeszcze jedna sprawa telefon ma 16gb pamieci wewnetrznej a dla uzytkownika jest 12gb, to rozumiem (andrioid i takie tam), ale dlaczego po przenoszeniu wszystkiego( filmy, zdjecia, muzyka) na SD mam 5gb wolnej pamieci. Przeglądałem pamieć wewnetrzna z poziomu windowsa po koleji i nie ma tam nic wielkiego oprócz małych bzdetów po pare kb. Sprawdzałem też programem memory map i tam nie widać ciezkiego. Tak więć gdzie jeszt reszta pamięci wewnętrznej telefonu? Już zaczynam wieszać psy na androidzie. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Nigdy nie da się przenieść całej aplikacji na kartę SD, zawsze jest to tylko część. Czasem 90%,czasem 5%... Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Spróbuj link2d, choć w wersji darmowej pewno niewiele zdziała. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts