rastin204 5 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 (edytowane) Witam,piszę tutaj ponieważ już nie mam sił do tej karty . Posiadam gigazłoma gtx760 rev2.0 która w 3d jest głośna jak odkurzacz i bez problemu przekracza 80C przy 60% wentylatora (2400rpm) . Wymieniałem już pastę 3 razy (arctic mx-2) , termopady na pamięciach , chłodzenie jest dobrze dokręcone już kilka razy to sprawdzałem . Buda to fractal design 3500 (2 wentyle front , 1 top i 1 wyciągający na tylnej ściance . Proszę o pomoc .. PS. karta nie podkręcana.. Edytowane 19 Września 2015 przez rastin204 Cytuj Link to post Share on other sites
immpyrc 5 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Spróbuj może ustawić większą prędkość wentylatora np za pomocą afterburner-(bardziej stroma krzywa) Cytuj Link to post Share on other sites
rastin204 5 Napisano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Spróbuj może ustawić większą prędkość wentylatora np za pomocą afterburner-(bardziej stroma krzywa) Większą prędkość ? żeby jeszcze głośniej chodziła ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts