Moderator 9 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 (edytowane) Szukam karty dźwiękowej najlepiej zewnętrznej do głośników microlab fc330 jakoś tak się nazywały mam na oku.Creative Sound Blaster Omni Surroud 5.1 a i słuchawki roccat KAVE XTD analog mam sobie takie kupić może że doradzicie inne Edytowane 19 Września 2015 przez Moderator Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 do czego te słuchawki ci są potrzebna i ile na nie możesz wydać ?karta koniecznie musi być zewnetrzna? Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2015 do czego te słuchawki ci są potrzebna i ile na nie możesz wydać ? karta koniecznie musi być zewnetrzna? do roccatow bym miał wygodniej słuchawki gaming do 400 zł Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Rocka to za przeproszeniem Głowno nie słuchawki hiperx Cloud wersja 1 i do tego x-fi titanium i się w 400 powinieneś zmieścić i dużo lepiej na tym wyjdziesz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Rocka to za przeproszeniem Głowno nie słuchawki hiperx Cloud wersja 1 i do tego x-fi titanium i się w 400 powinieneś zmieścić i dużo lepiej na tym wyjdziesza ten Creative jest zły?? Albo gorszy i podaj link bo x fi Titaium nie widzę Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 (edytowane) to już subiektywne odczucia kazdy lubi co innegojeszcze moge polecic to tylko ze tu mnie masz wejścia na microfon musiał byś siś wpiąć w płytę główną z zewnetrznych polece pordigi cuba ale to już wyższa cena zalezy czego dokladnie oczekujesz http://www.komputronik.pl/product/259581/Elektronika/Cz%C4%99%C5%9Bci_PC/aim_SC8000.html?qrtc_slt=slt_home&qrtc_tpl=tpl_user_home&qrtc_typ=usr&qrtc_pos=2&utm_source=quartic&utm_medium=slt_home&utm_campaign=tpl_user_home Edytowane 20 Września 2015 przez bleck55 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts