Fiapos 0 Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Witam, mam zamiar kupować nowy telefon (styczeń lub kwiecień). Chcę by w tym czasie kosztował ok. 600zł. mój budżet : 600zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Giełda elektroniczna nówka czy używka : używany w bardzo dobrym stanie preferowany rozmiar wyświetlacza : 5 cali preferowany system mobilny : android, windows do czego będę używać urządzenia : internet, filmy, muzyka moje najważniejsze wymagania : Głównie znane marki telefonów, może być Asus lub huawei,jeżeli znacie inne marki, które mogą mi pasować chętnie popatrzę Zapomniałem dodać, że lubię "eleganckie" telefony, czyli xperie, htc Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Może warto by było założyć ten temat jak będziesz już chciał kupić telefon np za tydzień albo kilka dni bo teraz ciężko przewidzieć ile dokładnie jaki model będzie kosztować za pół roku 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Elvis799 22 Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 To załóż elegancko temat chwilę przed kupnem, narazie to można powróżyć tylko Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts