Skocz do zawartości

ASUS ZENFONE 2 LASER ZE500KL VS HUAWEI P8 LITE

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Anoxx,

Recommended Posts

LG G2 jest za drogi, szukam nowego telefonu. Co do wymagań to nie są specjalnie wielkie, do tej pory miałem Lumie 920 i przyzwyczaiłem się że system chodzi płynnie i się nie wiesza, pewnie dalej brałbym Windowsa, ale strasznie przeszkadza mi brak aplikacji. Tak więc najważniejsze, żeby z czasem telefon nie zaczął mulić.

Trochę boję się tego 1GB ramu, co prawda ma chyba lepiej taktowany procesor, ale nie wiem czy to wystarczy. Mogę ewentualnie dorzucić tak do 1000 - 1100 jeżeli dostane w tej cenie coś istotnie lepszego od tych które wymieniłem? 

Może jeszcze znajdziesz Xperia Z1 za ok 1100 w jakiś sklepachZa 1150 jest Honor 6

Albo Z1 compact. Ten model na pewno za tyle kupisz. Świetne urządzenie. Snapdragon 800, 2gb ramu, dobry ekran. Bardzo płynny i szybki bo rozdzielczość hd nie obiąża tak procesora i śmiga jak rakieta

Ewentualnie jeszcze M4 aqua ale wersja z 16gb wbudowanej pamięci bo 8 to dosyć kiepsko. Chyba że by Ci to nie przeszkadzało bo ma też wejście na kartę sd. Za ok 800 od ludzi przedłużających umowę

Edytowane przez dawid0032

Z1 odpada, nie specjalnie chciałbym coś od Sony poza tym wielkość wyświetlacza jest stanowczo za mała.

A co myślicie o HTC Desire 820?  Gdybym dobrze pokombinował miałbym go w Orange za 1zł lub też za niewielką dopłatą w zależności jaki abonament bym wziął.

Edytowane przez Anoxx
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...