Godbluff 0 Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Jak zrobić w Operze aby nowo otwarte karty powyżej 7 były widoczne na pasku jak miało to miejsce w starszych Operach? Teraz się ukrywają i trzeba nacisnąć zaznaczony na screenie przycisk aby inne otworzyć. Dla mnie jest to strasznie niewygodne. http://img163.imageshack.us/f/nowyobraz ... oweja.jpg/ Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 ale widze ze tylko u Ciebie juest ten problem. Ja mam najnowsza opere, nic nie zmienialem i mam normalnie te zakladki, wez moze po prostu przeinstaluj, zajmie to 5 minut a oszczedzi czekania na odpowiedz ktorej moze nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Chodzi Ci o całe menu z poprzednich wersji? Klikasz na "Menu" po lewej w rogu, następnie klikasz opcję "pokaż coś tam". Znajdziesz, prościzna. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts