gibalsky 0 Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Witam. Panowie i panie, mam taką sprawę. Otóż chciałbym odpalić na swoim komputerze grę i szukam porady. Wiem, że jakieś 3 miesiące temu odpalałem tą grę bezproblemowo, na o wiele słabszym komputerze, jednak gra jest jeszcze w fazie Alpha, co rusz poprawiają grywalność, grafikę, więc wydaję mi się, że wymagania z automatu idą w górę, a optymalizacja nadal tu leży. Poniżej przedstawię moją specyfikację oraz oficjalne wymagania do gry. Proszę o opinie na temat tego co należałoby usprawnić, aby ta gra śmigała. Nie wiem czy nie jestem w błędzie, ale czy samo dokupienie RAM'u nie rozwiązałoby problemu? Od razu mówię, że posiadam Windowsa XP, Windows 7 nie wyrabia na moim komputerze, jest mega wolny i ma ruchy jak ja, kiedy idę wynieść śmieci, być może również przez RAM. Nie znam się za bardzo, dlatego pytam. Specyfikacja mojego komputera: OS: Windows XP SP3 Procesor: DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2,66 Ghz Pamięć: 3 GB DDR2 Grafika: NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) DirectX: Version 9.0 MINIMUM: OS: Windows 7 Procesor: Intel Dual-Core 2.4 GHz Pamięć: 4 GB RAM Grafika: NVIDIA GeForce 8800GT DirectX: Version 9.0 ZALECANE: OS: Windows 7 Procesor: Quad Core Processor Pamięć: 4 GB RAM Grafika: NVIDIA GeForce GTX 560 DirectX: Version 9.0 Cytuj Link to post Share on other sites
piotr7543 101 Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Pomyśl nad wymianą karty graficznej i dołożeniu pamięci RAM Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11369 Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 A czy tajemnicą jest tytuł tej gry ? Cytuj Link to post Share on other sites
gibalsky 0 Napisano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2015 The Forest. Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11369 Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Nie mam pojęcia jak wygląda optymalizacja tej gry. Nie będę strzelać, bo nie chcę wprowadzić Cię w błąd. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts