Skocz do zawartości

Poszukiwania dobrego taniego telefonu do 1000zł

Recommended Posts

Witam poszukuje orientacyjnie telefonu do 800-1000zł zakup grudzień styczeń na wyprzedażach ale już się pytam bo zaczynam szukać coś tanio.

•             budżet jakim dysponujesz 800-1000zł

•             gdzie i jak zamierzasz dokonać zakupu Alegro albo sklep 99%

•             wolisz nówkę czy może być używany Tylko nowy

•             preferowany rozmiar wyświetlacza 4,5-5 ostateczność 5,5

•             preferowany system mobilny (Android, byle nie nie Windows .)

•             do czego będziesz używać urządzenia . dzwonienie/sms, poczta, internet, muzyka, robienie zdjęć itp.

•             najważniejsze wymagania (np. Doby procesor  dobry ram by nie mulil dobra grafika dobry aparat 8GB+ pamięci i ewentualnie dual sim ale nie musi być. Płyność nawet z aplikacjami takimi jak gg fb anty wirus i płynna przeglądarka i dobry dotyk

Chce solidny i mało awaryjny i solidny  telefon. Łatwy w obsłudze  Miałem lumie 630 i 535 dziadostwo ( 1 Rok i Musiłem zminiac telefon ) jak nie wiem co wiec wróciłem do mojego starego telefonu Samsung  mini 2 ten telefon jest idealny dla mnie ale ma wadę zaczyna się ciąć bo ma mało ramu i mały ekran dla mnie. Dobra bateria

Zastanawiam się nad;

-Samsung Galaxy A3 -Lider

-Samsung Galaxy A5 –Lider jeśli mnie Bedzie stać albo w pleyu za 800zł

-Samsung Galaxy S III Neo

-Samsung Galaxy J5 LTE

-Samsung Galaxy J1

-HTC Desire 820

Głownie jeśli chodzi o firmę to Samsungi preferuje 

Niestety Samsung w tej cenie to niebardzo. Może w styczniu uda Ci sie znaleźć alphe o ile będzie jeszcze. Samsung robi dobre flagowce ale takie telefony ze średnien półki albo wyższej średniej to niebardzo

Chyba że jeszcze S4 wersja ze Snapdragonem 800 czyli I9506

No a z innych to te co wymienił Deusjarek

Dodam jeszcze od siebie Meizu M2 note