Iwon92 0 Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Witam poszukuje orientacyjnie telefonu do 800-1000zł zakup grudzień styczeń na wyprzedażach ale już się pytam bo zaczynam szukać coś tanio. • budżet jakim dysponujesz 800-1000zł • gdzie i jak zamierzasz dokonać zakupu Alegro albo sklep 99% • wolisz nówkę czy może być używany Tylko nowy • preferowany rozmiar wyświetlacza 4,5-5 ostateczność 5,5 • preferowany system mobilny (Android, byle nie nie Windows .) • do czego będziesz używać urządzenia . dzwonienie/sms, poczta, internet, muzyka, robienie zdjęć itp. • najważniejsze wymagania (np. Doby procesor dobry ram by nie mulil dobra grafika dobry aparat 8GB+ pamięci i ewentualnie dual sim ale nie musi być. Płyność nawet z aplikacjami takimi jak gg fb anty wirus i płynna przeglądarka i dobry dotyk Chce solidny i mało awaryjny i solidny telefon. Łatwy w obsłudze Miałem lumie 630 i 535 dziadostwo ( 1 Rok i Musiłem zminiac telefon ) jak nie wiem co wiec wróciłem do mojego starego telefonu Samsung mini 2 ten telefon jest idealny dla mnie ale ma wadę zaczyna się ciąć bo ma mało ramu i mały ekran dla mnie. Dobra bateria Zastanawiam się nad; -Samsung Galaxy A3 -Lider -Samsung Galaxy A5 –Lider jeśli mnie Bedzie stać albo w pleyu za 800zł -Samsung Galaxy S III Neo -Samsung Galaxy J5 LTE -Samsung Galaxy J1 -HTC Desire 820 Głownie jeśli chodzi o firmę to Samsungi preferuje Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 (edytowane) Sony xperia m4 aqua,huawei p8 lite,moto g3,jeśli musi być samsung to A5 Edytowane 16 Września 2015 przez Deusjarek Cytuj Link to post Share on other sites
Iwon92 0 Napisano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2015 A jakieś ine polecane Samsungi jak np S $ ale chyba on przestarzały jest już Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 (edytowane) Przestarzały Edytowane 16 Września 2015 przez Deusjarek Cytuj Link to post Share on other sites
Iwon92 0 Napisano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2015 A jakieś inne samsungi jakie możecie polecić ? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Niestety Samsung w tej cenie to niebardzo. Może w styczniu uda Ci sie znaleźć alphe o ile będzie jeszcze. Samsung robi dobre flagowce ale takie telefony ze średnien półki albo wyższej średniej to niebardzo Chyba że jeszcze S4 wersja ze Snapdragonem 800 czyli I9506 No a z innych to te co wymienił Deusjarek Dodam jeszcze od siebie Meizu M2 note Cytuj Link to post Share on other sites
Iwon92 0 Napisano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Głownie mi chodzi by był lepsze nisz samsung mini 2 i by się nie zacinał jak będzie się chodzić po necie bo wiecej opcji nie potrzebuje ale lumi juz nigdy nie kupie bo 1 rok max telefon wytrzymuje i się sypie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts