krystic2 0 Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Mam taki problem.. Przed formatem gry takie jak(daję przykład): Counter Strike Global Offensive, League of legends. Chodziły na wysokiej grafice normalnie, a po formacie na najniższej grafice się zacinają? Jest to strasznie denerwujące, proszę o pomoc! Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Link to post Share on other sites
SKinny 13 Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Zainstalowałeś sterowniki od karty graficznej ? Cytuj Link to post Share on other sites
krystic2 0 Napisano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Zainstalowałeś sterowniki od karty graficznej ? Tak zainstalowałem z strony Nvidi, wybrałem tam swoją kartę graficzną po czym kliknąłem szukaj i zaczęło się sciągać. ( 341.81-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international - tak nazywa się instalka ) Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Czy to są te sterowniki co przed formatem? Zaktualizowałeś system? Cytuj Link to post Share on other sites
krystic2 0 Napisano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Czy to są te sterowniki co przed formatem? Zaktualizowałeś system? Jestem w tych sprawach całkowicie zielony, ale również przed formatem z tej strony pobierałem sterowniki i było okej.. Jedyne co zrobiłem, to: Zainstalowałem sterowniki do karty graficznej, zainstalowałem directa, realtek hd audio.. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts