greenerovsky 0 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Witam!Na początku oświadczam,że wiem o tym jak dużo jest postów tutaj związanych jest z dobraniem telefonu jednak nigdzie nie znalazłem tego właściwego.Nie będę się rozpisywał po prostu na telefonach się mało znam,a potrzebuję nowego.Często gram w jakieś mniejsze zabijające czas gierki jednak mogę przeżyć bez tego.Potrzebuję dobrej,wytrzymałej baterii,średni aparat.Z aplikacji w telefonie rzadko korzystam.Telefon musi być wytrzymały (oczywiście nie mówię tutaj o nadmiernym rzucaniu go na kamienie),miejsca nie musi być dużo,ważniejsze,by płynnie chodził.Celuję coś w rodzaju takiego,aby nie każdy musiał mieć taki sam,a bardziej coś nowego i nieznanego,ale to tylko taki plus poboczny i dobrze by było gdyby cena też nie była z kosmosu. Z góry dziękuję za czas i chęci. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Ile max możesz wydać? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie dawid0032 746 Napisano 13 Września 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Myślę że jakaś Lumia będzie tutaj dobrym wyborem. Lumia 640 ma dobrą baterie, niezły aparat jak na tą cenę a w wersji czarnej matowej obudowa nie jest podatna na zarysowania tak jak np błyszczące wersje. Będzie też działała płynnie No i nie zapłacisz za nią dużo bo w granicach 500-550 zł za nowy egzemplarz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
greenerovsky 0 Napisano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts