Fleapo 0 Napisano 12 Września 2015 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Hej, mam do wyboru Samsunga Galaxy s6 lub Iphona 6, od zawsze korzystam z Androida i jestem ciekawy czy po wyborze IOSa byłbym w stanie przyzwyczaić się do niego? Który telefon wypada lepiej? Przede wszystkim chodzi mi o czas działania na jedym ładowaniu i robienie zdjęć. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 12 Września 2015 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Generalnie to obydwa urządzenia wypadają świetnie. Obojętnie które wybierzesz to będziesz zadowolony. Jeśli poświęcisz troche czasu to IOSa ogarniesz bez problemu S6 też śmiga aż miło. Obecnie najlepszy flagowiec Zdjęcia robi lepsze S6 choć iphone też robi bardzo dobre. Czas na baterii to Iphony nigdy nie słynęły z tego że długo wytrzymują na jednym ładowaniu. S6 powinna być ciut lepsza Ale niech sie jeszcze wypowiedzą inni Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 iPhone 6 sprzedasz za jakiś czas za 75% obecnej wartości. S6 w tym samym czasie będzie warte 25% swojej obecnej wartości. Ot taka uwaga moja. Cytuj Link to post Share on other sites
Fleapo 0 Napisano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Ktos coś jeszcze? Bo jutro po południu jadę po telefon i wciąż nie jestem przekonany po jaki... Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 IPhone to mało aplikacji, a w zasadzie ich brak. Bież coś na Androidzie. Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 IPhone to mało aplikacji, a w zasadzie ich brak. Większej głupoty nie słyszałem... Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Ta. To porównaj te kilka co są do wersji na Androidzie. Cytuj Link to post Share on other sites
Mirinda 1431 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Bierz co chcesz, z obydwu będzie zadowolony. Ja na twoim miejsku wziąłbym S6. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Czy po wyborze IOSa byłbym w stanie przyzwyczaić się do niego? To zależy wyłącznie od Ciebie. Który telefon wypada lepiej? Żaden. One są zupełnie inne. Przede wszystkim chodzi mi o czas działania na jedym ładowaniu i robienie zdjęć. Teoretycznie S6. Idź do sklepu, pooglądaj i potestuj oby dwa i weź ten, który zrobi na Tobie lepsze wrażenie. Nie kieruj się opiniami innych bo wybór telefonu to bardzo osobista sprawa, oba są z najwyższej półki i nie ma tu czegoś takiego jak uniwersalnie najlepszy telefon nawet wśród samego Androida więc kolega Dawid do swojej wypowiedzi i kwestii najlepszego flagowca powinien dodać "według mnie". Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts