jaceksz82 5 Napisano 12 Września 2015 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Witam, Potrzebuję pilnie wymienić router ponieważ obecny zaczyna szwankować. Przejrzałem ofertę i zainteresował mnie router TP-LINK Archer D5 w standardzie AC, dwuzakresowy. Jego cena jest dość przystępna bo niewiele ponad 300 zł, poza tym aktualnie jest promocja http://www.przyspieszwifi.pl/dzięki której TP-LINK dodaje kartę wifi o warości 160 zł. Nie wiem na jakim chipsecie jest ten router i nie mam pojęcia jak będzie utrzymywał połączenie na mojej linii. Nie mam za dobrych parametrów - SNR Margin 12,11, tłumienie 46,24. Bardzo proszę o poradę, ewentualnie o propozycję innego urządzenia. Pozdrawiam Jacek Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 12 Września 2015 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Jaką masz prędkość łącza? Przy takim tłumieniu pewnie nie dużą. Cytuj Link to post Share on other sites
jaceksz82 5 Napisano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Jaką masz prędkość łącza? Przy takim tłumieniu pewnie nie dużą. W granicach 10 Mb. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts