Adam1221 10 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Witam.Szukam smartfona do gier i aplikacji.Zależy mi,by miał dość spory ekran względem rozmiaru całego przedniego panela.Chciałbym również,by miał dobrą baterię (pozwalającą na 1dzień mocnego użytkowania),dobre zagęszczenie pikseli,oraz dobry aparat.Muszę wybierać w następujących modelach: -ALCATEL ONE TOUCH IDOL 3 4,7-SAMSUNG GALAXY A3-LG SPIRIT 4G LTEdopuściłbym jeszcze do tego zestawienia SONY XPERIĘ M4 AQUA,ale z uwagi na rzekome przegrzewanie się jego procesora nie jestem jego zwolennikiem.Proszę was o pomoc Będę grywał w takie tytuły jak np.-FIFA 16-GTA San Andreas Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 wcale sie nie przegrzewa, tzn nie będzie Ci to przeszkadzać i na pewno sie nie sfajczy xD więc albo Aqua albo Spirit Cytuj Link to post Share on other sites
Adam1221 10 Napisano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Byłem bardziej skłonny ku Idola 3,co o nim sądzisz ?M4 AQUA jest świetna,ale martwi mnie to rzekome nagrzewanie ,8gb ROM. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 615-tka sie nie grzeje tak jak 810 Snapdragona.... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Adam1221 10 Napisano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Rozumiem.Duża ta M4 AQUA.Mam nadzieję że nie za duża.Kurcze.. Ta Bateria mnie przekonuje,wraz z dobrymi podzespołami.... Możliwe że to będzie dobry zakup. Jednak Przekonałeś mnie Chyba jednak mój wybór padnie na XPERIĘ M4 AQUA Dziękuję i zamykam temat Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts