WhiteFaethon 3 Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 (edytowane) WitajcieOstatnio zakupiłem sobie telefon Samsunga Galaxy S6. Telefon super, lecz słuchawki dołączone do zestawu zupełnie mi nie pasują, ponieważ są douszne, a mi zależy na dokanałowych. Budżet (>/</~ kwota): około 150zł Czego potrzebujesz? (słuchawki, głośniki, amplituner, toster z Wolfsonem): słuchawki dokanałowe z mikrofonem kompatybilne ze smartfonem samsunga Przeznaczenie (gry, muzyka, filmy): głównie muzyka + youtube Źródło (czyli do czego podepniemy dany sprzęt): samsung galaxy S6 oraz okazjonalnie do głośników Logitech X-230.Oczekiwania (czego oczekujemy od urządzenia): przede wszystkim zależy mi po prostu na jak najlepszej jakości wykonania, w miarę łatwo rozplątujących się kabli odpowiednio wytrzymałych. chciałbym, aby dźwięk miały dosyć jasny i ciepły nie zapominając o w miarę przyzwoitym basowym brzmieniu. Muzyka (gatunki, które słuchamy): głównie pop ale czasem zdarzy się jakiś rockInne (wszelkiej maści pytania): Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 7 Września 2015 przez WhiteFaethon Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts