Garfieldek 169 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Lapek startuje, ale ekran jest ciemny (widać logo HP), po logo nie leci dalej. Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Czyli logo hp sie wyswietla? Dysk sprawny? Cytuj Link to post Share on other sites
Garfieldek 169 Napisano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Tak, wyświetla się. Dysk na 100% sprawny, sprawdzałem na PC'cie- to nowy SSD'ek. Cytuj Link to post Share on other sites
calme 4 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Czy możesz wejść do BIOS? Cytuj Link to post Share on other sites
Garfieldek 169 Napisano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Nie wiem, zaraz zobaczę. Lapek jest ojca, mówi że coś skwierczy. Od razu odłączyliśmy od prądu. Możliwe, że to częściowo taśma wyskoczyła? EDIT: Już rozwiązane, matryca padła, na szczęście mam dawce, więc. Teraz zostało sklejenie paru części... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts