nikodem99 6 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Witam mam problem z telefonem lumia 1020.Wczoraj kiedy miałem go w kieszeni po prostu się wyłączył (nigdzie mi nie spadł, nie został przyciśnięty itp) nie chciał się ponownie włączyć.Podłączyłem go do prądu nic to nie pomogło telefon nadal nie odpowiada. Pojechałem z nim do serwisu powiedzieli że może pomóc albo odłączenie baterii albo flash systemu. Chciałbym zacząć od wyjęcia baterii ale nie mam odpowiednich narzędzi do tego, więc najpierw chciałbym spróbować flashować. Tylko nie wiem co i jak ponieważ nic nie znalazłem w internecie. Być może coś innego pomoże. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 jak masz gwarancje to sie nawet nie babraj tylko serwis Cytuj Link to post Share on other sites
nikodem99 6 Napisano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Niestety nie mam gwarancji Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Spróbuj vol- i Power przez 15s. Jeśli nie będzie reakcji podłącz do ładowarki i zostaw na pare godzin. Flash zrobisz w programie Nokia Care Suit i musisz pobrać ROM. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
nikodem99 6 Napisano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Dzięki za odpowiedź przed chwilą podłączyłem znowu do prądu i zaczęło migać logo windows poczekam co się dalej stanie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts