djmaxkg 0 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. Słuchajcie potrzebuję zasilacza oraz obudowy nie zależy mi na czymś super ekstra hiper ale o czymś co będzie dobre ale w dobrej cenie, wiem że na zasilaczu się nie oszczędza ale co do obudowy to szukam takiego minimum. Zasilacz Budżet: Nie mam pojęcia Procesor: Intel Core i5 2320 3GHz Karta Graficzna: ATI R9 380 MSI Podkręcanie: Nie Specjalne Wymagania: Dobry z rezerwą na zmianę płyty głównej i procesora Propozycje: Nie mam bo się nie znam Obudowa Budżet: Konieczne minimum Procesor: Intel Core i5 2320 3GHz Płyta Główna: P67S-C43 Karta Graficzna: ATI R9 380 MSI Specjalne Wymagania: Czarna i fajnie by było gdyby USB 2.0 i 3.0 było z przodu oraz ewentualny wentylator już zamontowany z możliwością dokupienia i zamontowania. Propozycje: Nie mam Edytowane 2 Września 2015 przez djmaxkg Cytuj Link to post Share on other sites
bumbel123 3110 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Podaj budżet. Cytuj Link to post Share on other sites
djmaxkg 0 Napisano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Budżet podałem co do zasilacza to chciałbym się zmieścić w 200zł ma to być dobry zasilacz a co do obudowy to konieczne minimum!!! Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Zasilacz - Thermaltake Smart SE 530 - oem CWT, przyzwoity elektrycznie, sprawność okej, cichy, dobrze okablowany. Obudowa - Zalman Z3 - przyzwoita jakość materiałów, dobrze spasowana. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
djmaxkg 0 Napisano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Jakieś jeszcze propozycje?? Cytuj Link to post Share on other sites
kladiator 750 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 To co napisał Mrozinho jest dobre, po co lepsze propozycje ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 djmaxkgkolego w tej cenie to dobry zasilacz. Chyba że chcesz coś tańszego ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts