pablos321 0 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Poszukuje zestawu dla brata który zakłada działalność i zgarnia kasę na otwarcie firmy. Do wydania 21 tys. Potrzebuje pomocy w konfiguracji desktopa i wyboru lapka. Praca stacjonarna i mobilna. Dzięki za sugestie . Myślę że do wydania na kompy 8-10 tys. Jeżeli chodzi o programy to korzysta z Photoshopa, AutoCAD, rendering wideo Edytowane 2 Września 2015 przez pablos321 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Do wydania 21 tys Myślę że do wydania na kompy 8-10 tys Po 8-10 na sztukę? Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Coś więcej ? Obróbka video FullHD / 4K ? W jakim sofcie ? Czy naprawdę jest tutaj potrzebny mocny sprzęt do pracy żeby zarabiać na siebie, czy ma to być jak w większości przypadków zakup z zamysłem odsprzedaży tego sprzętu za rok ? Cytuj Link to post Share on other sites
pablos321 0 Napisano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Po 8-10 na sztukę? do 10 tys. za laptopa (lub Maca) oraz komputer stacjonarny razem. Kwota może być nieco powyżej 10 tys. Coś więcej ? Obróbka video FullHD / 4K ? W jakim sofcie ? Czy naprawdę jest tutaj potrzebny mocny sprzęt do pracy żeby zarabiać na siebie, czy ma to być jak w większości przypadków zakup z zamysłem odsprzedaży tego sprzętu za rok ? Sprzęt będzie kupiony z myślą, żeby rzeczywiście zarabiał na siebie, choć jeśli za rok będzie już niewystarczający to na pewno będzie w planach sprzedaż. Chodzi o sprzęt głównie do: Autocada, Revita, 3d maxa, Sketch Upa (czyli programy architektoniczne, do kreślenia, modelowania i wizualizacji) oraz Photoshopa, Illustratora, Indesigna (do grafiki, wektorów, składania plansz) a także do obróbki video. Cytuj Link to post Share on other sites
stelek 2845 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 do 10 tys. za laptopa (lub Maca) oraz komputer stacjonarny razem. Kwota może być nieco powyżej 10 tys. Macbook Pro 15" > ceneo 21k netto czy brutto ? Cytuj Link to post Share on other sites
pablos321 0 Napisano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2015 21 brutto Ok temat lapka zamknięt maciek Mgxa2Pl/A klepnięty Stacjonany narazie mam monitor : http://www.ceneo.pl/27304287 Reszte chciałbym uzbierać do 3k - dzięki za sugestie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts