Bartek5035 196 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 nawet się nie zastanawiaj tylko bierz Lumie 640 - nową z przedłużenia kupisz od kogoś za około 550zł a używke w bdb stanie do 500zł dostaniesz! Gdyby nie to, że miałem okazje kupić tanio LG G3, nie sprzedałbyj tej Lumii za nic! Za te cene majstersztyk! Bardzo dobry aparat, dobrej jakości wyświetlacz, bezgraniczna płynność interfejsu i nawet takie San Andreas szło bez lagów!Tylko xD bardzo mnie irytowała niemożność dzwonienia z Messengera FB (po prostu aplikacja na WP tego nie ma...)a tak poza tym dla mnie telefon bez wad ! rzekłbym jednen z najlepszych smartfonów ever! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
karwan014 19 Napisano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2015 nawet się nie zastanawiaj tylko bierz Lumie 640 - nową z przedłużenia kupisz od kogoś za około 550zł a używke w bdb stanie do 500zł dostaniesz! Gdyby nie to, że miałem okazje kupić tanio LG G3, nie sprzedałbyj tej Lumii za nic! Za te cene majstersztyk! Bardzo dobry aparat, dobrej jakości wyświetlacz, bezgraniczna płynność interfejsu i nawet takie San Andreas szło bez lagów! Tylko xD bardzo mnie irytowała niemożność dzwonienia z Messengera FB (po prostu aplikacja na WP tego nie ma...) a tak poza tym dla mnie telefon bez wad ! rzekłbym jednen z najlepszych smartfonów ever! Znalazłem używkę w dualu za 400, tylko że białą. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts