Mordobit 0 Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Tak jak w temacie co będzie lepszym wyborem do 900 zł Motorola czy Samsung? Ewentualnie proszę o jakieś inne propozycje max do 1000 zł. Telefony nowe ze sklepu albo allegro ,ale nie od osób przedłużających umowę. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Moto G będzie lepsza bo ma czystego androida a nie touchwiza Inne to Huawei P8 lite. Za 850 jest teraz w rtv euro agd Ewentualnie Sony Xperia Z1 compact albo M4 aqua Czemu nie może być od osób przedłużających umowe? Można sporo zaoszczędzić. Ja tak kupiłem większość telefonów co miałem Cytuj Link to post Share on other sites
Mordobit 0 Napisano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Moto G będzie lepsza bo ma czystego androida a nie touchwiza Inne to Huawei P8 lite. Za 850 jest teraz w rtv euro agd Ewentualnie Sony Xperia Z1 compact albo M4 aqua Czemu nie może być od osób przedłużających umowe? Można sporo zaoszczędzić. Ja tak kupiłem większość telefonów co miałem Biorąc od osoby przedłużającej umowę ,gdyby coś się z telefonem stało udać się do salonu operatora czy kontaktować się z bezpośrednio z serwisem producenta ? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) Prosto do serwisu producenta. Znacznie szybciej Edytowane 1 Września 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Można też zanieść do operatora ale będzie około tygodnia dłużej (i tak potem wysyłają to do serwisu). Wiec najlepiej odesłać do autoryzowanego serwisu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts