simi676 4 Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Witam, poszukuje urządzenia wielofunkcyjnego do biura. Planuje otworzyć sklep internetowy, dlatego drukowania trochę może być. Zależy mi też w miarę na tanich zamiennikach. Moja propozycja: HP Color LaserJet Pro 200 M276nw Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 No to jak na tanich zamiennikach to raczej trzeba poszukać czegoś z Brothera i z serii DCP. Cytuj Link to post Share on other sites
simi676 4 Napisano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Z tego co patrzyłem na portalu aukcyjnym to do tego Hp co podałem są tańsze tonery. Proszę zweryfikujcie to;) Cytuj Link to post Share on other sites
TZG 4 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) Cześć, Drukarka HP Color LaserJet Pro 200 M276nw powinna być dobrym wyborem. Jest to już nowsza konstrukcja, która nie powinna sprawiać problemów w codziennym użytkowaniu. Dodatkowo świetnie działa z nowymi zamiennikami po 48 zł za sztukę. Konkurencją dla niej jest Brother DCP-9020CDW. Jest on teraz bardzo popularny i solidny model ze świetną jakością wydruków. Do tego modelu tonery u mnie są jeszcze tańsze (41,99 zł za sztukę). Obie drukarki będą dobrym wyborem w Twoim przypadku Edytowane 11 Października 2015 przez TZG Cytuj Link to post Share on other sites
simi676 4 Napisano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Dzięki TZG za odpowiedź Mam jeszcze takie pytanko, czy jakiś HP-ek pokroju LaserJet Pro 200 M276nw tylko z duplexem?? Coś boje się tych brother-ow. Cytuj Link to post Share on other sites
TZG 4 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Dzięki TZG za odpowiedź Mam jeszcze takie pytanko, czy jakiś HP-ek pokroju LaserJet Pro 200 M276nw tylko z duplexem?? Coś boje się tych brother-ow. HP Color LaserJet Pro 200 M277dw ma dupleks, ale tu będziesz miał problem z tanimi zamiennikami, bo nie ma nowych. Innych kolorowych z automatycznym dupleksem od HP raczej nie znajdziesz (przynajmniej ja nie znalazłem nic sensownego). Nie powinieneś się jednak bać brother'ów Teraz jest to wg. mnie najlepsza firma produkująca drukarki. Jeszcze kilka lat temu ich urządzenia nie były tak dobre, ale przeszli długą drogę i moi klienci bardzo je chwalą. Cytuj Link to post Share on other sites
simi676 4 Napisano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Zamówiłem tego Brothera. Mam nadzieję, że się spisze. A Tobie Tzg dziękuję za poradę. Napewno za niedługo zamówię komplet tonerów u Ciebie. Cytuj Link to post Share on other sites
Buuren 68 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Jak się sprawdza ten Brother? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts