Cepheus119 553 Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) Witam, mam pytanie do użytkowników Lenovo y50-70, ewentualnie osób, które znalazły te informacje w jakiejś recenzji (ja na taką nie natrafiłem). Wiem, że y50-70 ma wylot powietrza z tyłu, tak, że po otworzeniu laptopa powietrze wylatuje gdzieś tam na tył/ekran. Ponieważ przeważnie używałbym tego laptopa w pozycji zamkniętej i podpiętego do zewnętrznego ekranu, chciałbym spytać .. jak z odprowadzaniem ciepła w takiej pozycji gdyż mam wrażenie, że zamknięty ekran blokuje dość mocno tą wentylace (nie miałem laptopa w rękach) i przy np jakimś dłuższym graniu moze być problem. Mógłby to ktoś rozwiać ? W ostateczności udam się do jakiegoś sklepu i to sprawdze, ale może macie doświadczenia z pierwszej ręki. Dzięki za odp. Edytowane 1 Września 2015 przez Cepheus119 Cytuj Link to post Share on other sites
trojanxem 1 Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Podkładka chłodząca od spodu + zostawienie uchylonej klapy na jakies 3cm powinno wystarczyć, hp dv5 dzialal u mnie na tej zasadzie pod mocnym obciążeniem i ani razu się nie wyłączył Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts