kladiator 750 Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Hej. Kupiłem wi fi na usb do kompa bo mam ruter mobilny . Przez te wi fi internet jest szybki na firefoxie ale jest problem: Włączam sobie jakąś grę internetową (na przykład World of Tanks) wpisuje normalnie login,hasło i klikam graj. Wyskoczyło tak jak zawsze ładowanie , i ładuje w nieskończoność. Niemoge wejść do swojego garażu. Tak samo minecraft . Dochodze do gry przez neta ale lagi zabijają całą gre. Może pogram z 1 minute na lagach ale potem wywala gra. Czemu tak jest? Jak moge to naprawić? Jak podłączyłem ruter kablem to gry działały ale były pingi i lagi bo zasięgu przy kompie nie ma. Pomocy... wi fi które kupiłem : http://allegro.pl/ab9-karta-sieciowa-wifi-usb-wi-fi-adapter-antena-i5605591436.html Link to post Share on other sites
Rozwiązanie limera1n 317 Napisano 1 Września 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 nie wiem co to kupiłeś ale nie budzi to mojego zaufania... Odpal sobie speedtest'a i podaj jakie masz pingi na różne serwery 1 Link to post Share on other sites
kladiator 750 Napisano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wyniki: LATENCY: 186ms DOWNLOAD: 1.02Mbps UPLOAD: 0.11 Mbps I jeszcze coś: Te wi fi to ten model (tak samo wygladający co mój) ale nie od tego alegrowicza Heh, działa już Przy robieniu testu musiałem ściągnąć flash playera (jestem po formacie, zapomnialem ) Teraz odpalam tanki i normalnie garaż się już włączył . Chyba już nie ma problemu Zamykam temat, Pozdro Link to post Share on other sites
Recommended Posts