dante_snk 0 Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam Byłem zdecydowany zakupić Moto G3 z 2gb ram, ale nie mogę go nigdzie dostać. Czy znacie jakiś sklep w którym mógłbym dostać wersję z 2gb ram? A jeżeli nie, to jaki smartfon kupić? Chcicałbym wybrać się jutro do sklepu i go wziąć, dlatego: a) telefon powinien być nowy b) dostępny w sklepie (nie mam czasu na allegro - chyba że odbiór osobisty w Warszawie) c) ekran 5" oraz bateria która wytrzyma przynajmniej dzień d) android Wcześniej chciałem kupić P8 Lite, ale nie przypadł mi do gustu. Był jeszcze LG G4c, ale tam jest tylko 1gb ramu. Stąd pytanie do Was forumowicze - czy jest coś, czym mógłbym zastąpić tą motorolę? LG G2 - ? warto dołożyć? Samsung Galaxy S5? - na allegro za ~1100zł w wersji SM-G900F Ogólnie wolałbym nie przekraczać 1000zł, ale zdaję sobie sprawę że jeżeli pojawiłoby się coś wartego uwagi, to chyba warto dopłacić. Proszę o sugestie Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez dante_snk Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Wersji 2 GB RAM motorola moto g 3 nie ma w Polsce,ale 1 GB RAM wystarcza jej bo ma czysty android,LG G2 to świetny smartfon ale ma tylko 16 GB ROM bez możliwości rozszerzenia jak ci to nie przeszkadza to warto go kupić. Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Jeżeli dostaniesz nowego S5, z gwarancją serwisową (normalny paragon, bądź faktura) i do 1100zł, to nawet się nie zastanawiaj. Cytuj Link to post Share on other sites
dante_snk 0 Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 S5 czy LG G3? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 S5 lepszy ekran, wodoszczelność i pyłoszczelność jeśli to dla Ciebie ważne. Aparaty porównywalne Obydwa mają wejście na kartę sd to też na plus, dla mnie plus to też fizyczny przycisk, nakładka to już co kto lubi, wygląd też Bebechy te same ale S5 sie ciut mniej grzeje Ostatnio wyszła lista urządzeń Samsubg które otrzymają Androida Marshmallow i S5 nie było na tej liście co mnie bardzo zaskoczyło Cytuj Link to post Share on other sites
dante_snk 0 Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) thx - można zamknąć kupie s5 Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez dante_snk Cytuj Link to post Share on other sites
michboor 0 Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Jakiś czas temu przekonałem jedną osobę - po opiniach w sieci - do LG G2, kiedy jeszcze było nieco droższe. Dziś to telefon, który mimo upływu lat ma kopa, ma super aparat, dobrą baterię i najnowszego Andka. Także - warto. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts