atomicx 0 Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Witam chciałbym zasięgnąć opinii bardziej doświadczonych użytkowników i zapytać czy warto kupić BlackBerry 9900 Bold w stanie używanym ? Dodam że telefon jest tylko na okres czasu(1 rok max) do puki nie uzbieram jakiejś większej kwoty na lepszy model. Z góry dziękuje za wskazówki. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie warto słaby wyświetlacz,bateria,pamięć ram tylko 768,słabe GPU,procesor. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Deusjarek Cytuj Link to post Share on other sites
atomicx 0 Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Nie warto słaby wyświetlacz,bateria,pamięć ram tylko 768,słabe GPU,procesor. To co lepiej kupić ? Zależy mi na klawiaturze qwerty i dość dobrej sprawności telefonu i żeby nie był za duży 4,5" max oglądałem jeszcze taki model MOTOROLA DROID 4 XT894 LG odpadają bo one z tymi ekranami to jakaś paranoja kogokolwiek znam z lg to ekran pobity... Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Myślałem że telefony bez klawiatury qwerty wchodzą w grę,ale skoro nie to ten BlackBerry to dobry wybór,popatrzyłem na specyfikacje i to mnie trochę odrzuciło. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts