Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

homoseksualiści i transwestyci w jednym zwykle ubierają się w damskie ciuchy, więc wciąż nie są to ubrania pedalskie, tylko damskie

Następny doinformowany.

Niby auto, a jednak krok za daleko

u're funny 

Idźcie spać, chce doogladać Breaking Bad!

Nie czaje, jak ktoś lubi Metallice i się ubierze w ich stylu to jest 100% męskim metalem, jak lubi Bibera i chodzi jak on to już nie ubiera się jak jego idol/ulubienic/wstaw-se-co-chcesz tylko jest "pedałem". Jak mój kumpel najbardziej lubi krwisty kawał martwej krowy jeszcze z sierścią to jest ok, a jak ja lubię krewetki królewskie w winie to jestem "pedałkiem"?

• Popieram 1

@@dodo, wiele źródeł mówi także o transwestytyzmie podwójnej roli, czyli ubierania się w ciuchy płci przeciwnej żeby poczuć jak to jest być tą płcią przeciwną. Tak więc nie wiem, kto tutaj jest "doinformowany". Z mojej strony EOT, jest wiele przyjemniejszych rzeczy niż prowadzenie po nocach dyskusji o kanonach męskości i gejowości ;).

Edytowane przez krzesuo

Naprawdę nie wiem, czy ktoś tu jest idiotą, czy po prostu nie umie czytać ze zrozumieniem.

Kto powiedział że styl ubioru jest wyznacznikiem seksualności człowieka? Prawdą jest, że większość gejów ubiera się w taki sposób, że idzie to poznać - stąd też powiedzenie "pedalskie", (...)

Idiotą jest ten, kto korzysta z takich powiedzonek na forum. Jeżeli uważasz się za osobę inteligentną, to jestem pewien, że stać Cię na inne słownictwo.

• Popieram 1